ΤΟ ΤΡΟΛ ΤΗΣ F1

 

 

 

 

 

Ο καιρός σιγά-σιγά περνά και πλησιάζουμε στην έναρξη του πρωταθλήματος του 2013 που θα γίνει στις 17 Μαρτίου στην Αυστραλία. Με τις περισσότερες ομάδες να έχουν παρουσιάσει τα νέα τους μονοθέσια, αυτήν τη στιγμή επικεντρώνονται στις δόκιμες εξελίξεις καθώς και στους ελέγχους της FIA ώστε όλα να είναι έτοιμα για να μας χαρίσουν άφθονο θέαμα και συγκινήσεις.

Όσο για το αν θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε φέτος  αγώνες F1, η απάντηση δεν είναι ακόμη τόσο ξεκάθαρη διότι κανένας δημόσιος τηλεοπτικός σταθμός δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων, οπότε μάλλον θα πρέπει να βρούμε κάποιο στέκι το όποιο θα έχει συνδρομητική τηλεόραση.

 

Παρόλα αυτά θα ήθελα να κάνω ένα μίνι αφιέρωμα στον αγαπημένο οδηγό πολλών από εμάς(όλων των MW) αλλά και πολλών από εσάς νομίζω. Δεν είναι άλλος από την 34χρονο Φιλανδό Kimi Raikkonen που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στην Lotus. O Kimi μας έχει δείξει μέσα από τις δηλώσεις του αλλά και από τις ενέργειες του στην πίστα πως δεν τα παίρνει και τόσο σοβαρά τα αγωνιστικά του δρώμενα καθώς βρίσκει έναν δικό του τρόπο να αντιμετωπίζει σημαντικές καταστάσεις, χαρίζοντας μας έτσι άφθονο γέλιο!.. Απλώς απολαύστε τον στα video που ακολουθούν:

 

Ακόμη και εν ώρα εργασίας, ορίστε πως αντιμετωπίζει τους μηχανικούς του!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s