ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ MODERN WRITERS; ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΤΕ!

Εδώ και 7 μήνες οι Modern Writers προσπαθούν ο καθένας με το δικό του τρόπο να σας περάσουν κάποια πράγματα, να τα μοιραστούν μαζί σας, να μεταφέρουν προς τα έξω την άποψη τους, να επηρεάσουν θετικά ανθρώπους που σκέφτονται και γενικότερα να αλληλεπιδράσουν με τον κόσμο! Πέρα από το βιογραφικό όμως του καθενός, ποτέ δεν ακούσατε ζωντανά κάποιον από αυτούς να μιλάει ανοιχτά(καλά κάποιοι ίσως μας έχετε ακούσει πολλές φορές..και ίσως μας έχετε βαρεθεί κιόλας…κάποιοι μάλιστα ίσως να είχατε την τυχερή στιγμή στη ζωή σας και να μας απολαύσετε μέσω των 2 ένδοξων εκπομπών ραδιοφώνου MW!)

 

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, όπου αρκετοί από τους MW θα δώσουν μία μίνι συνέντευξη για να τους γνωρίσετε καλύτερα, να ακούσετε αποκαλύψεις για το site, να γελάσετε και να τους κρίνετε καλύτερα! Αρχικά οι συνεντεύξεις θα μείνουν σε επίπεδο MW…στη συνέχεια θα διευρυνθούμε και θα επιχειρήσουμε να πραγματοποιήσουμε συνεντεύξεις με σημαντικά “μεγάλα” ονόματα που θα σας ενδιαφέρουν και θα θέλετε οπωσδήποτε να τα ακούσετε!

 

Ξεκινάμε λοιπόν με την πρώτη συνέντευξη, την οποία πήραμε από τον slevinpl, τον άνθρωπο που σχολιάζει, κριτικάρει και ενημερώνει στο χώρο της Formula 1!

Advertisements

4 thoughts on “ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ MODERN WRITERS; ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΤΕ!”

  1. Νομίζω ότι είναι πολύ έξυπνη αυτή η ιδέα σας, γιατί δίνεται την ευκαιρία σε εμάς που δεν σας ξέρουμε να μάθουμε κάτι περισσότερο για εσάς ,πέρα από τα κείμενα σας που και εκεί αποτυπώνονται κομμάτια της προσωπικότητας και του χαρακτήρα σας .
    Αν και θα μου άρεσε να είχαμε την δυνατότητα να κάναμε κάποιες ερωτήσεις και εμείς .
    Καληνυχτίζοντας θα ήθελα να πω χαίρω πολύ για τη γνωριμία :) .

    1. Σε ευχαριστούμε πολύ. Σίγουρα μέσα από κάποια άρθρα μας φαίνονται κάποια κομμάτια της προσωπικότητας μας. Αλλά όπως είπες, με τις συνεντεύξεις, μπορείτε να ανακαλύψετε κάποια άλλα προτερήματα μας (γιατί όχι και μειονεκτήματα) που δεν είναι δυνατόν να παρουσιασθούν μέσα από τα άρθρα μας. Πιστεύω ότι ήταν σημαντική μια τέτοια στήλη γιατί πάντα θες κατά βάθος να δεις τι άνθρωπος είναι ένας καλλιτέχνης, συγγραφέας, αρθρογραφος και γενικά σε αυτό το χώρο. Θέλουμε ακόμα να το δούμε μέσα από μια πιο χιουμοριστική, σατυρική πλευρά για να διασκεδάσουμε. Πολύ καλή η ιδέα σου περί ερωτήσεων. Με έβαλες σε σκέψεις :) Θα σκεφτούμε πάνω σε αυτό και σίγουρα κάτι θα κάνουμε σύντομα. Καλη σου νύχτα, χαιρόμαστε και εμείς από την πλευρά μας για τη γνωριμία!

    1. Σε ευχαριστούμε φίλε. Προφανώς και θα υπάρχει συνέχεια…ακόμα πιο δημιουργική!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s