ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ, ΡΑΠΕΡ…ΕΣΥ

xaΩραία περνούσαμε με την Χρυσή Αυγή. Δέρνανε μετανάστες, κυνηγούσανε ομοφυλόφιλους, ρίχνανε και καμιά μπουνιά στην τηλεόραση σε τίποτα άπλυτες για να γουστάρει ο κόσμος… Γενικά, ‘ξεβρώμιζαν τον τόπο’. Ήταν τα κακά παιδιά, τα αλανάκια που πηγαίνανε κόντρα στο σύστημα, που θα τα άλλαζαν όλα. Ήταν η εύκολη λύση για σένα που ήθελες να το παίξεις αντιδραστικός αλλά βαριόσουν να σηκωθείς από τον καναπέ. Γι’αυτό και τους ψήφισες. Και τους έδωσες δύναμη. Τώρα όμως τι έχουμε εδώ; Έχουμε έναν φόνο. Και μάλιστα φόνο Έλληνα αγαπητέ πατριώτη. Έλληνα βιοπαλαιστή, από αυτούς που χάνουν τη δουλειά τους εξαιτίας των μεταναστών. Για μένα, εσύ τον σκότωσες. Και ίσως να είσαι ο επόμενος στη λίστα. Μπορεί να μην είσαι αλλοδαπός, ή ράπερ, αλλά όλο και κάτι θα είσαι…

 

Η ιστορία είναι απλή. Ο Παύλος Φύσσας δούλευε αρχικά ως σωληνάς και στη συνέχεια στράφηκε στη μουσική και πιο συγκεκριμένα στη ραπ, όπου έγινε γνωστός με το όνομα Killah P (Δολοφόνος του παρελθόντος). Μέσα από τα τραγούδια του εξέφραζε τις απόψεις του και τις κοινωνικές του ανησυχίες οι οποίες ήταν ξεκάθαρα αντιφασιστικές. Απόψεις που ενοχλούσαν τη Χρυσή Αυγή. Γενικά, δεν τους αρέσει να τους χαλάνε τη μόστρα. Κι αυτό ήταν αρκετό για να τον σκοτώσουν, να βγάλουν από  τη μέση το ενοχλητικό παράσιτο. Με άλλα λόγια τον σκότωσαν επειδή είχαν ιδεολογικές διαφορές. Είναι καιρός να καταλάβεις αγαπητέ πατριώτη πως η Χρυσή Αυγή δεν αντιτίθεται μόνο στους μετανάστες, αλλά σε οτιδήποτε είναι διαφορετικό. Το μόνο ζητούμενο γι αυτούς είναι η ομοιομορφία, η επιβολή του ‘σωστού’ όπως ορίζεται από αυτούς. Ό,τι αντιτίθεται σε αυτό πρέπει να απομακρυνθεί. Αν σου φαίνεται καλή ιδέα, μπορείς πάντα να τους ξαναψηφίσεις στις επόμενες εκλογές.

 

Και λογικά θα το κάνεις. Σύγκριση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής πριν και μετά τη δολοφονία δείχνουν πως δεν επηρεάστηκες καθόλου. Έχεις σταματήσει να σκέφτεσαι, δεν καταλαβαίνεις καν τι είναι αυτό που ψηφίζεις, απλά παρασύρεσαι από ένα εκδικητικό μένος απέναντι στο σύστημα. Αλλά ποιο σύστημα; ΕΣΥ είσαι το σύστημα. Εσύ δημιούργησες αυτό που μισείς με την απραξία σου, εσύ εμπιστεύτηκες την αλλαγή σε ένα μάτσο τραμπούκους νεοναζί, εσύ τους έδωσες το δικαίωμα να σκοτώνουν ανθρώπους. Οπότε μη μου λες για το σύστημα, γιατί γίνεσαι γραφικός.

 

Έγιναν και κάποιες αντιφασιστικές πορείες στη μνήμη του Παύλου Φύσσα. Αν και ήταν αρκετά μεγάλες σε πληθυσμό, ήταν ταυτόχρονα τόσο άδειες. Κι αυτό, γιατί ο απλός ο  κόσμος, αυτός που δεν έχει την ταυτότητα του αριστερού ή του αντιεξουσιαστή, ο νοικοκυραίος, έμεινε σπίτι του. Δεν ασχολήθηκε και πολύ. Ίσως να κοίταξε ποιοι δρόμοι θα κλείσουν για να προσαρμόσει το δρομολόγιό του. Κι εσύ πατριώτη τα ίδια ε; Στο κάτω-κάτω δεν έγινε κάτι τόσο τραγικό, αν ανάψουν τα αίματα, αυτά συμβαίνουν. Κάτι σαν ατύχημα. ΞΥΠΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ! Ούτε την ίδια σου τη ζωή δεν είσαι πια σε θέση να υπερασπιστείς; Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι πρόκειται και για τη δικιά σου ζωή. Κι όταν το καταλάβεις θα είναι αργά. Γιατί θα είναι η σειρά σου.

 

Α και κάτι τελευταίο. Μην πηγαίνεις σε πορείες, είναι επικίνδυνο. Μπορεί να σκοτωθεί κανείς εκεί. Καλύτερα στο σπίτι, στην ασφάλεια.

Τα λέμε πατριώτη, να προσέχεις.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s