MURDER YOUR MAKER

Image

[Prototype 2]

 

Εκδότης: Activision

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 2012

Είδος: open world action-adventure

Κονσόλες: PC, PlayStation 3, Xbox 360

Απαιτήσεις Συστήματος: INTEL CPU Core 2 Duo 2.6GHz, VGA Nvidia GeForce 8800 GT with 512MB RAM, RAM 2GB, HDD Space 10GB

 

Image

Η υπόθεση: Δύο χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού, ο λοχίας James Heller, μετά την επιστροφή του από τις περιοδείες στο Ιράκ, ανακαλύπτει ότι η γυναίκα του και η κόρη του έχουν κηρυχθεί νεκρές. Λόγω αυτού του γεγονότος, αποφασίζει να επιστρέψει στο στρατό στο πλευρό της NYZ κατά του ιού Blacklight.

Θεωρώντας, μάλιστα, υπεύθυνο τον Alex Mercer (πρωταγωνιστή του πρώτου τίτλου) για την επιδημία που προκλήθηκε, ο Heller τον αναζητά για να πάρει την εκδίκησή του. Όταν τον βρίσκει, τον αντιμετωπίζει και τραυματίζεται. Το τραύμα του, όμως, μολύνεται και ο ίδιος ο Heller μεταλλάσσεται και αποκτά δυνάμεις, όμοιες με του Mercer. Έτσι, όντας πλέον πανίσχυρος, ξεκινά εκ νέου το ταξίδι του προκειμένου να καταστρέψει τον ιό και να σκοτώσει τον Mercer.

 

Gameplay

Ο Heller μπορεί να κάνει shapeshift και να λάβει τις ταυτότητες και τις αναμνήσεις άλλων ανθρώπων από την κατανάλωσή τους.

Λόγω των ενεργειών της Blackwatch στην κίτρινη ζώνη, αν ο παίκτης καταναλώσει έναν τέτοιο στρατιώτη και πάρει την εμφάνισή του, οι άνθρωποι θα αντιδράσουν σε αυτόν, κατά τρόπο που να δείχνει ότι τον αποφεύγουν και τον φοβούνται. Με αυτόν τον τρόπο, το παιχνίδι γίνεται πιο ρεαλιστικό και ακριβές.

Image

Ο Heller μπορεί, επίσης, να γλιστρήσει επάνω στα ανυποψίαστα τέρατα, εγχέοντάς τα με τον ιό Blacklight και μετατρέποντάς τα σε BioBomb, βόμβες, δηλαδή, βιομάζας που εκρήγνυνται θεαματικά, προκαλώντας μεγάλη ζημιά.

Ο πρωταγωνιστής έχει ακόμα υπεράνθρωπη δύναμη και ευκινησία, σώμα σχεδόν άτρωτο, αιώρηση ισοδύναμη με πτήση, άπειρη αντοχή, αυξημένη ταχύτητα, και μια νέα αίσθηση σόναρ. Το σόναρ περιλαμβάνει μια καινούρια δυνατότητα-παλμό που αναδεικνύει τα βασικά χαρακτηριστικά ενός περιβάλλοντος, πράγμα που θα καταστήσει ευκολότερο για τον παίκτη να βρει κάποιον, αντί να ψάχνει σε ένα μεγάλο πλήθος για ένα άτομο.

Image

Επιπλέον, πλοκάμια (tendrils) φυτρώνουν από το βραχίονα του Heller και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορους σκοπούς. Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα πλοκάμια για να συνθλίψουν αντικείμενα σε άλλα αντικείμενα , όπως ένα αυτοκίνητο πάνω σε μια δεξαμενή. Οι παίκτες θα είναι σε θέση ακόμα και να διαμελίζουν εχθρούς, μια δύναμη που θα γίνεται πιο χρήσιμη καθώς το παιχνίδι θα εξελίσσεται.

 

Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι τρόποι για να σκοτώσει ο πρωταγωνιστής τους εχθρούς , που περιλαμβάνουν από τη ρίψη ενός αυτοκινήτου σε μια ομάδα Blackwatch στρατιωτών μέχρι και hacking στο κεφάλι ενός μεταλλαγμένου.

Οι αποστολές που προσφέρονται μπορεί να είναι, είτε sidequests, είτε επεκτάσεις της βασικής πλοκής που παρέχουν στον Heller περισσότερες πληροφορίες για τον ιό Blacklight.

 

Gameplay Trailer

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s