ΖΗΤΩ Η 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ!

“Αυστηρά μέτρα ασφαλείας στη στρατιωτική παρέλαση, κλειστό το μετρό του Συντάγματος”

Αυτά είναι τα μέτρα σας; Μέτρα για εσάς, να προστατέψετε εσάς, για να είμαστε ειλικρινείς. Κι έτσι για μία ακόμα φορά αγνοείτε για ποιο λόγο έχετε τη θέση στην οποία βρίσκεστε. Πού αλλού απαγορεύεται ένας γονιός να καμαρώσει το γιο του και την κόρη του; Πού αλλού οι παρελάσεις θυμίζουν ρεζερβέ live show; Νιώθετε καλύτερα τώρα; Λες κι αυτός που θέλει να κάνει φασαρία δε μπορεί να βρει τον τρόπο. Τον άνθρωπο που θέλει να πάει στη δουλειά του και δε μπορεί λόγω των ανούσιων “μέτρων” σας δεν τον σκέφτεστε;

Μας διώχνετε από τη χώρα. Φτάνει. Τι άλλο θέλετε; Σ’ ένα παράλληλο σύμπαν οι αδικημένοι δικαιώνονται και οι άπληστοι πληρώνουν. Δεν ξέρω πού ακριβώς βρίσκεται αυτό το σύμπαν, αλλά αν υπάρχει σίγουρα βρίσκεται μακριά από ‘μας. Βλέπεις ανθρώπους δικούς σου να μεταναστεύουν στα 40 τους για να βρουν δουλειά και αγανακτείς, βλέπεις οικογένειες να σκορπίζονται και θλίβεσαι. Φταίμε εμείς που ψηφίζουμε; Φταίνε αυτοί με τη συμπεριφορά τους και τον τρόπο σκέψης τους; Φταίμε όλοι.

 

Γιατί όπως και να το κάνουμε υπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν, άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν και άνθρωποι που δε θέλουν να καταλάβουν, με αύξουσα σειρά ως προς το τι είναι χειρότερο. Ας κάνει ο καθένας την αυτοκριτική του.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s