ΕΧΕΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, BLOG Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ; ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΦΘΗΝΑ!

Μετά από περίπου 2 χρόνια αρθρογραφίας στους modern writers αποφασίσαμε πως είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε και να διαφημίσουμε νέες αλλά και πιο – ώριμες στον διαδικτυακό χώρο – δουλειές που προβάλλονται μέσα από ιστοσελίδες, blogs αλλά και σελίδες στο facebook.

Αναλαμβάνουμε, λοιπόν, να διαφημίσουμε τη διαδικτυακή σας σελίδα με 3 τρόπους, όπως παρουσιάζονται στην ακόλουθη εικόνα. Τα καθημερινά μας στατιστικά στοιχεία, πιστεύουμε, πως ανταποκρίνονται παραπάνω από επάξια σε σχέση με αυτό που προσφέρουμε μέσω της διαφήμισης. Επιλέξτε το πακέτο που ταιριάζει καλύτερα στη σελίδα σας και επικοινωνήστε μαζί μας, είτε μέσω του mail (themodernwriters@gmail.com), είτε μέσω μηνύματος στο facebook για να σας δώσουμε πληροφορίες για τις διαδικασίες ολοκλήρωσης της διαφήμισης.

bannermw3

Αφού μας γνωστοποιήσετε το πακέτο διαφήμισης που επιθυμείτε ξεκινάμε άμεσα την υλοποίησή του και έπειτα αφού το εγκρίνετε και εσείς ολοκληρώνεται η διαδικασία με την πληρωμή μέσω λογαριασμού paypal. Στην αρχική μας σελίδα, στο δεξί τμήμα, υπάρχει το “donate button”, το οποίο σας οδηγεί στο λογαριασμό μας. Εκεί επιλέγετε το ποσό που θα καταθέσετε ανάλογα με το πακέτο που επιλέξατε. Παρακάτω μπορείτε να δείτε που ακριβώς βρίσκεται το “donate button”.

donatebuttonThesi

Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε λογαριασμό paypal μπορείτε να δημιουργήσετε άμεσα και εύκολα μέσα σε λίγα λεπτά πατώντας εδώ!

Ένας δεύτερος τρόπος πληρωμής -σε περίπτωση που σας δυσκολεύει ο παραπάνω μέσω της paypal- είναι η κατάθεση χρημάτων στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Αφού επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του ή είτε μέσω της σελίδας μας στο facebook θα σας ενημερώσουμε αναλυτικότερα από εκεί.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s