MODERN WRITERS

    Modern Writers ή αλλιώς MW…

                                   …Παρέα φοιτητών, φίλοι από τα παλιά, φίλοι από τα “καινούρια”, όποτε βρισκόμασταν για χαλαρή συζήτηση αγγίζαμε και αναλύαμε τα πάντα. Ο ένας “ποδοσφαιράκιας” με γνώσεις ακόμα και για την τοπική ομάδα του Ανω Κατσικοχωριού, ο άλλος cinefil και κολλημένος με τα περισσότερα είδη ποιοτικών ταινιών, εκείνος παθιασμένος με  rock, jazz, rap και alternative ακούσματα και εγώ μανιακός συλλέκτης τευχών comics και λάτρης της 9ης τέχνης.

 

 Αυτά είναι μόνο μερικά από τα θέματα με τα οποία ασχολούμαστε..όχι μόνο εμείς, αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό της σημερινής νεολαίας. Έτσι μια μέρα φάνηκε ότι υπήρχε μια επιθυμία από κοινού:

 Να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα στην οποία θα αναλύουμε θέματα που μας απασχολούν και μας προβληματίζουν σχετικά με την τέχνη, την κοινωνία, τον αθλητισμό, το διαδίκτυο, την τεχνολογία και πολλά ακόμη. Θέλουμε καταρχάς να ενημερώσουμε για ότι συμβαίνει γύρω από αυτά, να τα σχολιάσουμε, να αναπτύξουμε κριτική πάνω τους, να τα αναλύσουμε περαιτέρω και κυρίως να τα μοιραστούμε μαζί σας!

 

 Με βασικό κίνητρο το πάθος μας για δημιουργική συγγραφή, βασιζόμαστε στις γνώσεις μας, ενημερώνουμε, κριτικάρουμε, σχολιάζουμε, αναλύουμε, αξιολογούμε, συζητάμε και ακούμε την άποψή σας. Joins us!

 

  –  Modern Writers

 

 

5 thoughts on “MODERN WRITERS”

  1. Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα, θεωρώ ότι είναι πολύ όμορφο, εκτός από την παρέα που κάνετε “εκεί έξω ” , που κατορθώσατε να υλοποιήσετε την κοινή σας επιθυμία.
    Έριξα μόλις μια μικρή ματιά στο blog σας (θα διαβάσω περισσότερα κείμενα σας όταν έχω λίγο περισσότερο χρόνο) και το βρήκα πολύ ενδιαφέρον , εξαιτίας ακριβώς του γεγονότος ότι τα κείμενα σας έχουν τελείως διαφορετικά θέματα.
    Σας εύχομαι καλή συνέχεια και καλές αναρτήσεις.

Leave a comment