arrwstos

       arrwstos η αλλιώς…

                                                  …Αλέξανδρος. Η καταγωγή μου είναι από την Κατερίνη αλλά πλέον ζω στην Θεσσαλονίκη καθώς είμαι φοιτητής του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΑΠΘ.

 Από μικρός λάτρευα τον αθλητισμό και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο. Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου ως φίλαθλο και όχι ως οπαδό. Μου αρέσει να μιλάω ώρες για τη στρογγυλή θεά αναλύοντας οτιδήποτε συμβαίνει γύρω από αυτήν.

 Μία άλλη αγαπημένη ενασχόληση μου είναι η μουσική. Καθημερινά ακούω πολλές ώρες τα αγαπημένα μου μουσικά κομμάτια ελληνικά ή ξένα, τα οποία τείνουν να γίνουν μόνο ελληνικά όσο περνάει ο καιρός. Έτσι, λοιπόν, δεν θυμίζω σε τίποτα τoν ροκά της μαθητικής μου ηλικίας.

 Τον ελεύθερο χρόνο μου παρακολουθώ διάφορες ταινίες αλλά και ξένες τηλεοπτικές σειρές και μου αρέσει να διαβάζω καλά και ποιοτικά βιβλία. Μέσω του site και των άρθρων μου θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω τις απόψεις και τις ιδέες μου για διάφορα ζητήματα. Θα ασχοληθώ κατά κύριο λόγο με την αθλητική ενότητα και τον κινηματογράφο σχολιάζοντας και κριτικάροντας.

  Υ.Γ  Μότο ζωής για μένα και ευελπιστώ να γίνει και δικό σας είναι το <<caer es permitido levantarse es obligatorio>> ή αλλιώς <<επιτρέπεται να πέσεις επιβάλλεται να σηκωθείς>>.

 

2 thoughts on “arrwstos”

Leave a comment