ΖΥΘΟΤΕΧΝΙΚΗ: ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ Η ΜΠΥΡΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Η εταιρία ΖΥΘΟΤΕΧΝΙΚΗ εξειδικεύεται στα συστήματα ψύξης και διανομής…για να σερβίρεται η μπύρα σας στην κατάλληλη θερμοκρασία! Αναλυτικότερα, η Ζυθοτεχνική δραστηροποιείται στο χώρο των εισαγωγών – εμπορίου – ενοικιάσεων και βασικά προϊόντα που χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο e-shop είναι οι ψύκτες μπύρας – κρασιού – νερού και ό,τι άλλο έχει σχέση με αυτές. Η εταιρία απευθύνεται σε ιδιώτες, επαγγελματίες, εταιρίες λιανικής, χονδρικής και υπερχονδρικής πώλησης.

Παρακάτω παρουσιάζονται αναλυτικά η κάθε κατηγορία συστήματος ψύξης με σχετικά οπτικά παραδείγματα προϊόντων της Ζυθοτεχνικής (πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση):

1. ΨΥΚΤΕΣ ΜΠΥΡΑΣ

 

 

2. ΨΥΚΤΕΣ ΝΕΡΟΥ – ΣΟΔΑΣ

 

 

3. ΨΥΚΤΕΣ ΚΡΑΣΙΟΥ

 

 

4. GREEN LINE COOLERS

 

 

5. ΚΑΝΟΥΛΕΣ

 

Ακόμα η zythotexniki.gr δημιουργεί μία πρωτοποριακή και καινοτόμα ιδέα στον συγκεκριμένο χώρο. Δίνει την δυνατότητα στον πελάτη να σχεδιάσει ο ίδιος την κάνουλα που επιθυμεί και να την στείλει ηλεκτρονικά στην εταιρία έτσι ώστε να βγει μία προσφορά για αυτήν.

kan

 

Η Ελληνική επικράτεια είναι γνωστό πως διαθέτει προβλήματα στη συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων και εδώ είναι που η ΖΥΘΟΤΕΧΝΙΚΗ έχει ως στόχο την απόλυτη διευκόλυνση – εξυπηρέτηση – ικανοποίηση των πελατών της σε Ελλάδα αλλά και σε Κύπρο. Τεράστιο θετικό στοιχείο για την εταιρία η αποστολή των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Αργύρης: Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα συστημάτων ψύξης το οποίο από την πρώτη ματιά φαντάζει άρτια δομημένο και με ποιότητα.

Δέσποινα: Δεν ασχολήθηκα ποτέ με το αντικείμενο που πραγματεύεται η ΖΥΘΟΤΕΧΝΙΚΗ αλλά με μια περιήγηση στην ιστοσελίδα της καταλαβαίνεις πως κάνουν σοβαρή δουλειά και σέβονται τον πελάτη.

Αλέξανδρος: Χωρίς να χρειάζομαι κάποιο από τα προϊόντα της εταιρίας για προσωπικούς, επαγγλματικούς σκοπούς με κάνει να θέλω να αγοράσω έναν ψύκτη μπύρας σαν γνήσιος φαν που είμαι του ιερού αυτού ποτού!

Χρήστος: Οργανωμένη ιστοσελίδα που περιέχει μεγάλο εύρος των προϊόντων που δραστηροποιείται. Σημαντικό πλεονέκτημα το ότι τα διανέμει σε Ελλάδα και Κύπρο. 

Ελένη: Η πρώτη ματιά αρκεί για να κρίνεις κάτι πολλές φορές. Η ΖΥΘΟΤΕΧΝΙΚΗ το πετυχαίνει και με το παραπάνω. Η ποιότητα και η εγγύηση των προϊόντων είναι ολοφάνερη με ένα πέρασμα από τις κατηγορίες που διαθέτουν.

Στάυρος: Γνωρίζω λίγα πράγματα επί του θέματος και μου φαίνεται κάτι παραπάνω από αξιόλογη η προσπάθεια. Και πιστεύω όσο γνωστοποείται στο κοινό μπορεί να αναπτυχθεί ακόμα πιο πολύ. Μου άρεσε πολύ και η δυνατότητα που δίνεται στον πελάτη να σχεδιάσει μόνος του την δική του κάνουλα!

 

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

 

Η ΖΥΘΟΤΕΧΝΙΚΗ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, τις προσφορές και τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στην εν λόγω εταιρία κάντε Like στην επίσημη σελίδα της στο Facebook ή ακολουθήστε την στο Twitter.

Facebook Page: https://www.facebook.com/zythotexniki

Twitter Page: https://twitter.com/zythotexniki

Ακόμα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρία μέσω του email που διαθέτει: info@zythotexniki.gr

 

Συμπερασματικά μιλάμε για μία σύγχρονη, νέα εταιρία στο χώρο των συστημάτων ψύξης και διανομής που διαθέτει μία μεγάλη γκάμα ποιοτικών προϊόντων σε -οσο μπορεί- πιο λογικές τιμές με δυνατότητες αποστολής σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Απευθύνεται σε κάθε είδος επιχειρηματία από ιδιώτη μέχρι εταιρία υπερχονδρικής πώλησης και είναι εδώ για να βάλει τέλος στα προβλήματα της ελληνικής επικράτειας στον συγκεκριμένο τομέα. Η ποιότητα της ΖΥΘΟΤΕΧΝΙΚΗΣ είναι εγγύηση, προτιμήστε την!

Leave a comment