JOBONS: FREELANCE WORK FOR EVERYONE

Η ιστοσελίδα http://www.jobons.com/ αποτελεί ένα εύχρηστο διαδικτυακό εργαλείο, το οποίο βοηθά οποιοδήποτε άτομο ενδιαφέρεται για την αναζήτηση μιας δουλειάς μέσω ίντερνετ. Ακόμα προσφέρει τη δυνατότητα δημοσίευσης μικρών αγγελιών για επαγγελματικές ευκαιρίες έτσι ώστε να ικανοποίησει διαδικτυακές ανάγκες μέσω χρηματικής ανταλλαγής αναλόγως την αξία των υπηρεσιών.

Διαθέτει πολυποίκιλες κατηγορίες και καλύπτει ένα πολύ μεγάλο εύρος διαδικτυακών freelance works. Οι βασικές στήλες περιλαμβάνουν Advertising, Business, Graphic & Design, Music & Audio, Online Marketing, Other, Programming & Tech, Video & Animation και Writing & Translation.

ad1 ad2

 

Οι βασικές υποκατηγορίες κύριων στηλών παρουσιάζονται παρακάτω:

  • ADVERTISING

ad1 ad2ad1 ad2

 

  • BUSINESS

ad1 ad2

 

  • GRAPHICS & DESIGN

ad1 ad2

 

  • MUSIC & AUDIO

ad1 ad2

 

  • ONLINE MARKETING

ad1 ad1 ad2

 

  • OTHER

ad1

 

  • PROGRAMMING & TECH

ad1 ad2

 

  • VIDEO & ANIMATION

ad1 ad2

 

  • WRITING & TRANSLATION

ad1 ad2

 

– Παραδείγματα υπηρεσιών/αγγελιών που ενσωματώνονται στην κατηγορία Advertising:

ad1

 

– Αναλυτικό παράδειγμα αγγελίας της στήλης Graphics & Design με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες:

ad1

 

– Επιπλέον, το Jobons διαθέτει και σύστημα φιλτραρίσματος των υπηρεσιών για πολύ πιο εύκολη αναζήτηση και περιήγηση στις κατηγορίες του.

ad1

 

– Στο κάτω μέρος του site αναγράφονται οι συνολικές αγγελίες/υπηρεσίες που έχουν δημοσιοποιηθεί.

ad1

 

– Ακόμα πέραν της κανονική εγγραφής, η ιστοσελίδα προσφέρει και δυνατότητα σύνδεσης μέσω facebook για ευκολότερη πρόσβαση.

– Στα θετικά στοιχεία του Jobons προστίθεται και η εξειδικευμένη στήλη Blog Posts στην οποία αναρτούνται σημαντικά κείμενα που αφορούν τις δραστηριότητες της ιστοσελίδας.

– Τέλος η γλώσσα που χρησιμοποιείται στο σύνολο του site είναι η αγγλική έτσι ώστε να μπορεί να επεκτείνεται και εκτός της Ελλάδας.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Αλέξανδρος: Φοβερά εύχρηστο εργαλείο, το οποίο μπορεί να βοηθήσει πολλούς στο να επωφεληθούν είτε από μια εργασία που ασκείται εύκολα από ένα γραφείο είτε από τις διάφορες μικρουπηρεσίες που προσφέρονται ανά κατηγορία.

Δέσποινα: Με εντυπωσίασε η ποικιλία των κατηγοριών και ακόμα περισσότερο των υποκατηγοριών που διαθέτει το jobons.

Χρήστος: Πανεύκολο στη χρήση, παρέχει κάθε είδους αναζήτηση για διαδικτυακή εργασία αλλά και τη δυνατότητα προσθήκης δικών σου αγγελιών.

Αργύρης: Πολύ καλά δομημένο ετσι ώστε να μπορεί να εξυπηρετηθεί ο μέσος χρήστης του διαδικτύου. Διαθέτει νομίζω όλες τις δυνατές κατηγορίες στις οποίες θα ήθελε κάποιος να ποστάρει μια αγγελία είτε να αναζητήσει εργασία.

Ελένη: Με μια πρώτη ματιά μπορώ να πω ότι τραβάει την προσοχή αμέσως. Μπορούν να βοηθηθούν πολλοι από αυτήν την ιστοσελίδα. Στα θετικά ότι η βασική γλώσσα του είναι η αγγλική.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

 

Συμπερασματικά μιλάμε για μια εύχρηστη μηχανή αναζήτησης εργασιών μέσω διαδικτύου αλλά και μια ιστοσελίδα που φιλοξενεί σχετικές ιντερνετικές αγγελίες προσφέροντας υπηρεσίες σε πολλαπλές κατηγορίες. Δοκιμάστε την!

Leave a comment